Psycho Realm loodi 1989. aastal vendade Sick Jacken’i ja Big Duke’i poolt. Nende esimene singel "Scandalous" ilmus 1994. aastal filmi „Mi Vida Loca“ soundtrackil. Samal aastal nägi grupi esinemist Cypress Hill’i asutajaliige B-Real. Nähtu insipreeris teda nii palju, et tekkis soov ise grupiga ühineda. See oli aeg, mil kõik Cypress Hill’iga seotu sai eriti suure tähelepanu osaliseks. Hiljem on Big Duke asendanud Cypress Hill'i kontsertidel näiteks SenDog'i.

1997. aastal ilmus koostöös B-Real'iga (Sony plaadifirma alt) esimene Psycho Realm’i album, mille kaanel oli toetuse märgiks Cypress Hill Family kleebis. Nimetatud kauamängivalt pärinevad "Psycho City Blocks" ja "Showdown" on hitid, mida hiphopi pidudel mängitakse siiani ja väga sageli. Lugudele "Psycho City Blocks" ja "Stone Garden" tegi videod maailmakuulus fotograaf ja rezhissöör Estevan Oriol. Plaadifirmaga tekkisid siiski mõne aja möödudes konfliktid ning vennad lõid oma firma Sick Symphonies.

29. jaanuaril 1999. aastal sai Big Duke ühele kambakaklusele vahele astudes kaelast haavata, mille tagajärjel on ta elu lõpuni kaelast allapoole halvatud. Psycho Realmi kontsertidel asendab teda Cynic (Street Platoon), kes 2007. aastal esines Tallinnas koos Sick Jacken'i ja DJ Muggs'ga (Cypress Hill).

Tänaseks on grupilt ilmunud albumid: 1997. aastal The Psycho Realm, 1998. aastal Unreleased EP, 1999. aastal A War Story Book I ja 2003. aastal A War Story Book II. Väidetavalt tegutsevad muusikud hetkel ka uue albumi kallal. Kuna Big Duke enam MC'na kaasa lüüa ei saa, vastutab ta uue albumi muusika, Sick Jacken ja B-Real aga vokaali eest.

Piletid Cypress Hill’i B-Real'i ja Psycho Realm'i kontserdile hinnaga alates 20 € on müügil Piletilevi müügipunktides ning Statoili teenindusjaamades üle Eesti.