Eksklusiivne kontsert klubis Tapper leiab aset "European Construct 2013" tuuri raames, kus tutvustatakse uut albumit "Construct", mis ilmus nende kümnenda kauamängiva stuudioalbumina 27. mail käesoleval aastal.

Rootsi kvinteti juured ulatuvad aastasse 1989, mil tegutseti nime Septic Broiler all, Dark Tranquillity sai bändi nimeks aastal 1991. Üle kahekümne aasta tegutsemine, tihe tuuritamine ning rohke albumite ning DVD-de salvestamine teeb neist ühe aktiivseima ja populaarseima meloodilise metalbändi maailmas.

Eestisse tuleb Dark Tranquillity teistkordselt, 2008. aastal esineti Green Christmas festivalil Rakveres.

Dark Tranquillityt tuleb soojendama progressiivsete meloodiatega death metali bänd Omnium Gatherum Soomest, kes on Eestis varasemalt esinenud ka Green Christmas festivalil ja Hard Rock Laagris!

Piiratud arv pileteid Dark Tranquillity kontserdile tulevad müügile teisipäeval, 1. oktoobril kõigis Piletilevi müügipunktides ning Statoili teenindusjaamades hinnaga 25€. Soodushinnaga 23€ fännipiletid tulevad müügile klubis Tapper, pubis Woodstock ja muusikakauplustes Standford (Tallinnas ja Tartus). Pilet uksel 30€. Üritus on vanusepiiranguta.