Lauljaid saadavad klaveril maestro Margus Kappel ja kitarril Madis Arvisto ning isa-tütre laulud kõlavad nii eesti kui inglise keeles. Dave Benton on Eestis juba tuntud ja armastatud muusik ning ka Sissi kavatseb oma elus minna isa teed ja saada lauljannaks. Dave ütleb, et tütrel on oma stiil, hääl, karisma ja isikupära, mis teda sel teel aitavad.

Heategevuskontserdil esitusele tulev programm on kokku pandud Dave Bentoni poolt spetsiaalselt Kirna mõisa olustikku arvestades ja oma kontserdiga soovib ta aidata koguda veel puuduoleva summa mõisa saalilae taastamise eelarvest.

“Kui saame aidata, siis teeme seda kindlasti! Heategevus on alati oluline ja ma teen seda hea meelega,” räägib Dave. “Me valmistasime ette kava, mis sobib suurepäraselt selle mõisa atmosfääriga!”

Dave Benton on Kirna mõisa tegemistega kursis juba üle 10 aasta ning on seal tihti lõõgastumas käinud. Ta hindab kõrgelt Kirna mõisapere missiooni ajaloolise hoone taastamisel ja tervisekeskuse loomisel ning hindab mõisapargi energeetilist väge. “Olen alati uskunud, et taeva ja maa vahel on tegelikult palju enamat, kui me suudame uskuda ja energia on üks neist asjadest, mida me kas eitame või ei ole selles päris kindlad, eriti positiivse energia osas, aga ma usun, et siin, Kirna mõisas, on see positiivne energia olemas!” ütleb muusik.

Kirna mõisa suur saal on aegade jooksul palju kannatada saanud, kiireimat korrastamist vajab. Mõis sai Leader meetmest mõisa suure saali lae remondiks toetust ja MTÜ Kirna soov ja taotlus on koguda heategevuskontsertidest laekuvast tulust puuduva summa, mis kataks 20 protsendilise omaosaluse teise korruse saali taastamise eelarvest. Seda eesmärki aitavad saavutada nii esinejad kui ka kontserdikülastajad ning tänu kontsertidesarjale ollakse sellele juba lähedal.

Kuna Kirna kontsertidele on alati huvilisi olnud rohkem, kui saal mahutab, siis on alati võimalik osta pileteid eelmüügist, aga ka kohapealt.