Pealt siiruviiruline, seest raskemetallikarvaline

Mõned päevad varem Eesti Päevalehele antud intervjuus rääkis Wylde, et võlgneb oma muusikaliste saavutuste eest tänu Ozzy ja Sharon Osbourne'ile, kes ta nii vaimses kui füüsilises mõttes üles kasvatasid. Täna ongi Zakk Wylde'ist saanud elav legend, kes suudab oma siiruviirulistest kitarridest hämmastavaid helisid kuuldavale tuua.

Eesti Päevalehe kultuuritoimetaja Mart Niineste võrdles seda vägilast tabavalt Metsatöllu-Markuse ja The Suni liikme Tarvo Valmiga, kellel ei puudu ka edev pool, kuna mees kinnitab ise, et armastab laval olla ja lihasmälu ja stiilitajuga võib ta publiku jaoks tõesti imesid teha.

Hüüdnimedeks on Rokiajastu Kummitus ja Iidol

Elu jooksul on Zakk mänginud nii Ozzy Osbourne'i bändis kui ka erinevates projektidest, milleks on Black Label Society, Pride & Glory, Steel Dragon ja Britny Fox. Sugugi mitte üllatuslikult on tema hüüdnimedeks Ghode, The Ghost of Rock Past ja The Idol.

Eilsel kontserdil tulid esitamisele nii Black Label Society tuntuimad lood kui ka Zakki enda sooloprojekti rahulikumad meloodilised ballaadid. Kõige selle üle valitsesid šamaanlikud surnupealuud, lava ja Zakki ennast kaunistasid indiaanisuled ning publiku hulgas lendlesid suured õhupallid.

Vaata seda vastuolulist segu surmast, hevimuusikast ja lapsemeelsusest Publiku meeleolukast galeriist!

Vaata ka, mida Zakk TV3 uudistereporterile Kristjan Rabile saate 22.minutil rääkis!