Kõigepealt peaks alustama sellega, et kontsert oli viimse piletini välja müüdud ning Hartwall Arena ukse taga looklesid ülipikad järjekorrad, et kontserdihalli üldse sisse pääseda. Publik koosnes suures jaos noortest, kellele Rihanna muusika ka ilmselt kõige rohkem korda läheb.

Kui Eestis on Rihanna soojendajaks magus-mees Lowry, siis tundus, et soomlased ei olnud sellega vaeva näinud ja mängisid lihtsalt tantsumuusikat.

Enam-vähem täpselt kell üheksa saabus lavale ohtlikus rihmadega lateks-kostüümis Rihanna, kellele uus poisipea-soeng veelgi rangust juurde lisab. Ja vaatamata kostüümivahetustele, ei muutunud seksika Rihanna riided kordagi millekski enamaks kui must sädelev trikoo või napp lateks-kostüüm.

Lisaks Barbadose sireenile olid showsse kaasatud veel neli tantsijat ning live-bänd, mis muutsid kogu esinemise vägagi nauditavaks.

Rihanna esitas nii vanemaid kui uuemaid hitte (iseasi, kas mõne aasta taguseid lugusid „S.O.S.“ ja „Pon de Replay“ saab juba vanadeks nimetada), samuti lugusid oma viimaselt plaadilt, millest nii mõnelgi on potentsiaali saada järgmiseks MTV-hitiks.

Lugu „Dont’t Stop the Music“ kõlas sedavõrd hoogsalt, et Rihanna õhutusel kogu publik püsti seisis ja tantsides kaasa plaksutas.

Kuna paljud fännid varasemalt kontsertidele vihmavarje kaasa vedasid ja üksteist siis nendega vigastasid, keelas Rihanna vihmavarjude lehvitamise oma showdel ära. Selle asemel on Rihanna hoopiski müüki paisanud omanimelised vihmavarjud, mida ka pärast showd endale soetada sai.

Viimase loona kõlaski Rihanna kontserdil tema kõige suurem hitt „Umbrella“, mis möödunud aastal ilmselt paljudel oma tüütavalt kaasahaarava „Umbrella-ella-ella-ellaga“ pea hulluks ajas.

Homme, 16 märtsi õhtul avab Saku Suurhall uksed kell 18:00, show algab kell 19:30.

Piletid Rihanna Tallinna kontserdile on veel saadaval kõikides Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ja enne kontserdi algust kohapeal.