Kaheksakümmnendate thrash-metali (Slayer, Kreator, Sodom, Stone) ehe inkarnatsioon, power-trio Thrashless liigub sama kiirelt ja raevukalt edasi nagu nende muusika seda ette näeb. Olles leidnud oma kuulsusrikka alguse aasta tagasi, on nad tänaseks jõudnud oma teise albumini, soojendanud thrash-metal legendi Stone (Soome) ning tuuritanud Lätis, Soomes, Gruusias, Armeenias. Ka uue plaadi tuur viib eelmainitud riikidesse, lisaks külastatakse Moldovat ja Rumeeniat, kus köetakse rahvas üles enne thrash-metal legendi Artillery't (Taani).

Higi, veri, teksavestid, padrunivööd ja lugematul arvul neete, käiseembleeme ning heledat õlut. Nii sündis thrash-metal ja nii elab edasi läbi Thrashlessi uue albumi "Trip Of Death", mis ei kujuta endas ei enamat ega vähemat kui kümmet kompromissitut adrenaliinist ja testosteroonist nõretavat, rusikaga-näkku üle-üleeelmisesse aastakümnesse sobivat lööklaulu. Disko on surnud, Eesti thrash elab veel!

Kuula uut Thrashlessi singlit "Mental Slaughter":

Thrashlessi koosseisu kuuluvad Herman Sommer - kitarr, vokaal Silver Vrait - bass, vokaal ja Henry Hinno - trummid, vokaal. Thrashlessi kuuleb 05.10.2010 sündmusel Thrash Metal Fest vol.3 klubis Rockstar's.