Miks me neist räägime? Esiteks, et kõik, kes pole enda jaoks seda muusikastiili veel avastanud, teaks, kes Eesti noortest muusikutest kõige ehedamat bluesi mängivad. Ja siis sellepärast ka, et ansambel Rival Sons, kes juba täna Rock Cafes publiku üles kütab, on nad enda soojendaks valinud.

Dramamama on sama vana kui Rival Sons ja sündis 3 aastat tagasi soovist teha head rock'n'roll bändi, tunnistavad poisid kui ühest suust. "Meie eesmärk on valmistada rõõmu nii kuulajatele kui tegijatele ja lugusid kirjutame nii koos kui ka eraldi" selgitab laulja Mikk Tammepõld.  

"Kuigi palju räägitakse eesti muusika mõistes terminist "kõrtsimuusik", siis meie lähtume põhimõttest, et baaris, restoranis ja kõrtsis mängimises pole midagi halba ja kui kuulajaid jagub, siis pole esinemise koht kõige tähtsam," kinnitab Mikk, täpsustades, et võimalusel eelistatakse siiski suurt lava mitte baarinurka.

Ning suurtel lavadel on nüüdseks juba mängitud küll, kinnitavad poisid ise. "Näiteks viimati soojendasime Soome bändi nimega Von Hertzen Brothers, astusime suvel üles paljudel festivalidel ja üritustel üle Eesti," jutustab Laur. "Maailmatuurile pole veel läinud, aga Valgas oleme käinud juba küll," muigavad bändipoisid ise.

Kuid just välismaale Dramamama oma muusika suunabki, sest laulja suurepärane inglise keel, pehme hääl ja ka muusikalised mõjutused teevad bändi kõla väga välismaiseks. Küsimusele, mis on muusiku suurimaks rõõmuks, vastavad poisid üksmeelselt, et võrdne rõõm on nii sellest, kui publik tagasi kutsub, kui ka palga laekumisest. "Eestis on õnneks võimalik teha väga head muusikat ja saada hakkama, kuid kahjuks toodetakse palju ka saasta," arutleb Mikk.

Faktid:

- Dramamama sai alguse 2008.aastal ning asutajaliikmeteks Mikk Tammepõld, Laur Joamets, Viljar Norman ja Kristjan Kallas (kelle asemel täna mängib trumme Ott Adamson)

- 2009. aasta sügisel ilmus Dramamama omanimeline debüütalbum.

- Valmimas on teine plaat, mille esiklugu kannab pealkirja "Dead Town Blues".

Dramamama esimese plaadi singlit kuula SIIT ja R2 live salvestust SIIT!