Ed Sheerani värskeima albumi„"X“ esitlustuur aina pikeneb ning uusi kuupäevi lisandub järjest juurde, sest kontserdid müüakse välja üsna kiiresti. Nii läks ka Tallinna kontserdiga, mis toimub 17. veebruaril, Edi 24. sünnipäeval. Muutunud on ka kontsertide mastaap – kui eelnevalt esines Sheeran erinevates kontserthallides, siis nüüd annab ta lisaks kontserte väljamüüdud staadionitele.

Ed Sheeran on ülipopulaarne ja üks kuulatavamaid artiste ka muusika striimimise platvormil Spotify – tema albumit „X“ on praeguseks kuulatud üle 430 miljoni korra. See album on nomineeritud ka Grammy auhinnale. Hetkel kogub populaarsust Edi versioon loost "Make It Rain“, mille ta salvestas spetsiaalselt telesarja "Sons Of Anarchy“ tarbeks.

Kuna Ed Sheerani Tallinna kontsert on praeguseks välja müüdud, pakub korraldaja võimalust sõita eribussiga Arena Riga kontserdile Läti pealinna. Riias esineb Ed 16. veebruaril. Buss väljub Nordea kontserdimaja juurest 16. veebruaril kell 13.00 ning alustab tagasisõitu kontserdipaigast pool tundi pärast kontserdi lõppu. Eribussi pilet marsruudil Tallinn-Riia-Tallinn maksab €22.

Tahad piletit. Vaata SIIA.