Hingestatud esinemiste poolest tuntud Imany alustas oma muusikalist teekonda pisikestest Pariisi baaridest ja jazziklubidest. Olles eelnevalt olnud tugev kõrgushüppaja ning edukas modell, üllatas ta paljusid, kui otsustas hoopis laulukirjutamisele keskenduda. Eksootilise välimuse ja omapärase madala häälega kuulajate südameid võites raputas ta endalt kergesti “järjekordse laulva modelli” kuvandi ning sai tõeliselt kiirelt tõusvaks täheks soul-muusika maastikul.

Imany debüütalbum “The Shape of a Broken Heart” ilmus 2011. aastal ning jõudis plaatinaplaadi tasemele mitte ainult Prantsusmaal, vaid ka Kreekas ning Poolas lausa kolmekordselt. 2014. aastal kutsuti naine kirjutama muusikat filmile “French Woman” ning üks filmis kasutatud lugudest – “Don’t Be So Shy” – tõusis tänu DJde Filatov & Karas remixile Euroopas fenomenaalseks hitiks. Lugu on jõudnud nr. 1 hitiks 11-s Euroopa riigis ning Spotifys on seda kuulatud üle 104 miljoni korra.

Selle aasta augustis andis Imany välja oma teise albumi “The Wrong kind of War”, mis jõudis edetabelite tippu nii Prantsusmaal, Šveitsis kui Poolas.

Prantsuse soul-muusika staar Imany jõuab 30. aprillil esmakordselt Eestisse ning annab Tallinnas kontserdi, kus kõlavad lisaks tema praegusele superhitile “Don’t Be So Shy” kindlasti ka palad nagu “You Will Never Know”, “Slow Down”, “Silver Lining (Clap Your Hands) ning mitmed teised.

Piletid kontserdile on alates tänasest müügil Piletilevis.

Vaata ja kuula:

Imany – Don’t Be So Shy
Imany – Don’t Be So Shy (Filatov & Karas remix)

Imany – You Will Never Know