"Viis nominatsiooni on väha hea. Tahaksime võita vähemalt neli auhinda, nii et igaüks saaks üht käes hoida, poseerida nendega ning postitada pildid sotsiaalmeediasse," kommenteeris Miljardite laulja Marten Kuningas.

Kuninga sõnul ei saa Miljardite esinemine olema midagi ebaharilikku. "Ikka eht-miljarditelikult vaba ja vallaline. Muidugi lava ja saal on ilmselt suurimad, kus oleme koos esinenud. Grandioosne," ütles Kuningas.

Eesti Muusikaauhinnad on saanud muusikute jaoks väga oluliseks sündmuseks. Marten Kuninga arvates annab see tunnustusele teatava ametliku joone. "Kuigi ma ise tiitlitest ega medalitest suurt ei hooli, pean siiski positiivseks seda tähelepanu, mis meie kunstile osaks saab, sest võib-olla mõni inimene hakkab just selle tõttu meie muusikat kuulama," loodab ta..

Eesti Muusikaauhinnad 20. juubeli gala toimub 25. jaanuaril Saku Suurhallis, lavale on oodata läbi aegade suurimat artistide hulka, teiste hulgas esinevad Trad.Attack!, Liis Lemsalu, Tanel Padar, NOËP, Ott Lepland, Genka, Arop, Beebilõust ja Reket. Õhtut juhivad Eda-Ines Etti ja Karl-Erik Taukar. See ei ole aga veel kaugeltki kõik, järgmised artistid tehakse teatavaks juba sel nädalal.