Õhtut alustab Kongomania ja lõpetab Cake of Peace. Kolumbusega koos esinevad laval erinevad lauljad ja artistid - Mikk Tammepõld, Airi Ojamets, Viktor Vassiljev, Harry Kõrvits. Erikülaliseks on Arvo Kukumägi.

Rock Cafe kontserdi üheks osaks on järjekorras juba kolmas Vabariiklik Trummarite Paraad.
“Asja nimi on TRUMMILAHING ehk drum-battle.Tean, et kõik osavõtjad valmistuvad väga põhjalikult. Mida mängitakse ja mil moel, see selgub kohapeal,“ valgustas ürituse käiku Kolumbus Krisi pikaaegne trummar Andres Oja.  Parimatele on auhinnad firmalt Paiste.

Osalejad astuvad üles paaride kaupa:
Borka (The Sun) ja Karla (Bedwetters)
Eimel Kaljulaid (Eimel) ja Andi Aus (HND)
Kristjan “Kotkas” Mäeots (ERSO) ja Raimond “MY” Vahter (Magnetic band)
Mariliis Eeesmaa (Cramp) ja Tarmo Kiuru (Külalised)
Villu Viirsalu(Sõpruse pst, Kelder) ja Andres Oja (Kolumbus Kris)

Iga paar saab 5 minutit esinemisaega.

“Erinevates linnades on meil kontsertidel kaasatud kohalikud staarid, kellega mängime koos mõned lood nende ja meie repertuaarist,” rääkis Eesti tuurist Kolumbuse basskitarrist Jaanus Raudkats.

Kolumbus Kris alustas tegutsemist 1987 aaastal. Esimene suurem ülesastumine leidis aset sama aasta Tartu muusikapäevadel. Tänasel päeval kuuluvad bändi Aivar Oja (kitarr), Urmas Vare (vokaal), Jaanus Raudkats (bass) ja Andres Oja (trummid). Kolumbus Kris on ilmutanud 5 täispikka albumit ja ühe kogumikalbumi”Eesti Rocki Annaalid Kolumbus Kris 87-94”. Neist viimane ilmus 2008. aastal.

Rock Cafe avab uksed 10.aprillil kell 21.00, pilet maksab 125 krooni. Piletid eelmüügis plaadipoes RockRoad (Endla 38) ja klubis Woodstock (Tatari 6) , hinnaga 100 krooni.

Kolumbus Krisi 23.sünnipäevatuur:
9.aprill Valga, Voorimehe pubi
10.aprill Tallinn Rock Cafe
16.aprill Pärnu Kuursaal
17.aprill Viljandi pubi Suur Vend
24.aprill Tallinn Viimsi Scotland Yard
29.aprill Tallinn Amigo
30.aprill Tallinn Mere pst Scotland Yard
7.mai Tartu Püssirohu kõrts