Lisaks esinevad ka Dälek (USA) ja Mamiffer (USA).

Aaron Turneri juhtimisel 1997. aastal Bostonis kokkutulnud Isis on oma karjääri jooksul käinud maha pika tee, tõustes väikestes klubides esinevast kultusbändist suurte festivalide pealavadel esinevaks avangard-metalli kirkaimaks täheks.
Kitarrist Michael Gallagher on bändi karjääri kokku võtnud järgmiselt: "Me ei ole kunagi üritanud olla raadiobänd ja me pole kunagi üritanud olla teistele meele järgi. Oleme teinud seda mis meile endale meeldib ja mille tulemustega me ise rahul oleme."

Oma tegevuse algusaegadel mitmeid liikmevahetusi läbi teinud ansambli koosseis stabiliseerus õige pea peale debüütalbumi "Celesital" (2000) ilmumist. Laiema avalikkuse huviorbiiti tõusis ISIS oma 2002. aastal ilmunud albumiga "Oceanic", mis leidis positiivse vastukaja ka mainstreammuusika meedias.

2009. aastal valisid briti muusikaportaali Dorwned in Sound ajakirjanikud albumi "Oceanic" tabelis "Our 66" (mis koondas enda alla viimase 6 aasta parimad plaadid) tähelepanuvä rsele viiendale kohale. ISISe seni viimane album nimega "Wavering Radiant" ilmus selle aasta kevadel. Albumi produtseeris Joe Barris, kes on nuppe keeranud muuhulgas ka Queens Of The Stone Age, Satyriconi ja Kyussi salvestustel. Albumi kahes loos teeb kaasa Adam Jones (Tool).

Dälek on kahest MC'st/produtsendist (MC Dälek - vokaal; Oktopus - produtsent) koosnev duo, mille juured ulatuvad juba kaheksakümnendate lõppu. Duo on ilmutanud 5 kauamägivat, neist viimane "Gutter Tactics" ilmus tänavu jaanuaris. Dälek oli peaesinejaks eelmisel aastal toimunud Electric Storm festivalil.

Mamiffer on bänd kus teevad kaasa Faith Coloccia (Everlovely Lightningheart), Chris Common (These Arms are Snakes), Aaron Turner (Isis), Brian Cook, Ryan Frederiksen (These Arms are Snakes) ja Annie Hozoji Matheson-Margullis. Grupp on ilmutanud plaadifirma Hydrahead vahendusel täispika albumi "Hirror Enniffer" (2008). Nende muusika on õhuline segu eksperimental'ist, folk'ist, ambient'ist ja drone'st.

Piletid ISISe kontserdile hinnaga alates 350 krooni tulevad müügile 16. septembril kell 10.00 Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.