Kaljulaid kirjeldab eurotralli mitte sobinud lugu "Jäetud külmuma" kui tavalist rokkballaadi. "Võtsin kitarri kätte ja tuli. Ülejäänud tuli Triinult (Triinu Väiku, Eimeli elukaaslane - toim) ja Sulliwanilt. Muusika ongi minu ja Sulliwani koostöö," räägib Eimel Publikule sellest, kuidas lugu sündis.

Mees, keda tavaliselt harjutud trummide taga nägema, on veendunud, et Eurovisiooni lauluvõistlusel peaks laulma oma emakeeles. "See oleks palju põnevam ja lõppude lõpuks - hea lugu tuleb välja ükskõik mis keeles."

Eestikeelne on ka Eimeli sooloalbum "Väikesed jumalad", mis eelmisel aastal ilmavalgust nägi. Kahjuks pole plaadil läinud päris nii, nagu mees soovis. "Albumiga on läinud kehvasti, kuid kõigil on võimalus seda parandada külastades plaadipoode," soovitab ta lahkelt.

Tegemist ja toimetamist jagub Kaljulaidil siiski ka täna ning käed rüpes ta ei istu. "Hetkel tegelen enda projektiga, Gimme Hendrixiga ja ansambliga Sulliwan, Eimel, Raudkats ehk lühendatult S.E.R. Ja päeviti veedan aega oma väikse jõmpsikaga, kellel on muuseas Eesti Vabariigiga ühel päeval sünnipäev."

Lõpetuseks pärisime ka seda, millisele finaali pääsenud loole Eimel tänavu ise pöialt hoiab ja keda lauluvõistluse favoriidiks peab. "Kahjuks ei ole seal ühtegi lugu millest rääkida või millele pöialt hoida," jääb ta lõpuni ausaks.

KUULA EIMELI LAULU "JÄETUD KÜLMUMA":