„Saates osalevate staaride värvikirev paraad ei jäta kahtlust, et näeme TV3 eetris selle kevade suurimat muusikashow’d,“ märkis TV3 tegevjuht Priit Leito, lisades, et saatest tuleb kindlasti esinemisi, mis koguvad tuhandeid klikke veebis ning jäävad Eesti rahvale pikaks ajaks meelde.

„Sinu nägu kõlab tuttavalt“ kaheksa andeka laulja ja näitleja ülesandeks on parodeerida nii Eesti kui ka maailma tuntud artiste. Esitusi hindab neljaliikmeline žürii, kuid välja saatest ei lange siiski keegi. Iga saate lõpus selgitatakse võitja, kes saab annetada võidusumma 1000 eurot enda poolt valitud heategevusorganisatsioonile. Kogu sarja võitja selgub maikuus ning siis on heategevuseks annetatav võidusumma juba 10 000 eurot. Saadet juhib Mart Sander.

„Sinu nägu kõlab tuttavalt“ põhineb uuel teleformaadil “Your Face Sounds Familiar”, mis jõudis vaatajateni eelmisel aastal Hispaanias ning on nüüdseks vallutanud telepubliku paljudes Euroopa ja Aasia riikides, jõudes saabuval suvel esmakordselt ekraanile ka USAs.