Muusikasõpradel, kes kindlasti teavad laule „Mägede hääl“ ja „Tunnete keel“ on põhjust rõõmustada, sest 11. Viljandi Kitarrifestivali laval astub tänavu üles legendaarne Mahavok.

See on kõrge kullaprooviga pop-rock ansambel, kelle muusika kõlab jätkuvalt Eesti kontserdilavadel ja raadiojaamades. Mahavoki nime all esineti esmakordselt 1982. aastal. Juba siis mängiti repertuaari tuumiku laulude kõrval ka jazz-rock lugusid. Inspiratsiooni saadi John McLaughlinit, Jeff Becki, Joe Zawinuli ja teisi toonaseid fusion-staare kuulates.

Heini Vaikmaad ja Mahavokki saab kuulata 10. oktoobril kell 20.00 Viljandi pärimusmuusika aida suur saalis.

Viljandi Kitarrifestivali näol on tegemist rahvusvahelise festivaliga, kus igal aastal astuvad üles artistid nii kodust kui ka välismaalt. Selle aastases programmis on kokku 16 kontserti, mille seast on võimalik leida igale maitsele midagi.

Kuue päeva jooksul astuvad lavale lisaks Heini Vaikmaale ja Mahavokile ka Raul ja Marie Vaigla, Triller, Titoks, Matīss Čudars Trio (LAT/EST), Antoine Boyer & Samuelito (FRA), Susanna Risberg Trio (SWE), Julian Lage Duo (USA) jpt.

Täpsem info ja programm: viljandiguitar.ee