"Väike osa meie maailmavallutusplaanidest on teoks saanud, see oli esimene maitse, mida tuuritamine võiks endast kujutada," muheles Robert oma värskelt näkku kasvatatud vuntsidesse. Tuuri nimeks sai poiste sõnul "Midnight Madness" seetõttu, et alustavate bändide jaoks tähendabki tuuritamine öiseid sõite, magamata öid ja palju hullust.

Elevandid käisid kõigepealt Helsingis, kus nad andsid 2 kontserti, seejärel reisiti läbi Tallinna Vilniusesse, millele järgnes Varssavi, Salzburg, Budapest, siis Bratislava ja seejärel kodutee. "Oli nii väiksemaid kui suuremaid kohti. Me arvasime, et mitte keegi ei tule kohale... aga tuldi. Isegi teisipäeval, Poolas, kus me polnud kunagi käinud!" muigasid poisid.

Publiku hulka juhtus nii vanu peretuttavaid kui välismaale kolinud sõpru, kuid enamjaolt siiski kohalikke. "Me teeme bändi mõttega, et tahaks esineda ja teha lugusid, mida ise kõige parema meelega tahaks kuulata ja näha. Sellised olid ka meie kuulajad," nentis Robi. "Me ei teeks seda muidu, kui ei usuks, et jõuab ka teisele mandrile. Ma ei näe bändikaaslaste silmist veel, et see sära oleks vaibunud," lisas Jon.

Elevandipoiste sõnul on tuuritada põnev ja keegi ei suudaks ammugi enam 9st 5ni tööl käia. Seljatatud ülesandest raskem on aga eelseisev laupäevane kontsert Rock Cafés, kus nad üritavad täita seni suurimat saali ja selle tarvis suisa Hooandjas raha koguvad (uuri SIIT)

Facebooki ürituse leiad SIIT!