Juss Haasma sõnas Marko Reikopile antud intervjuus, et tunneb end hetkel hästi ja juba aprillis põrutab ta ansambliga Kukerpillid mööda Eestit tuuritama. “Töö hoiab vaimu tervena ja kukrite tuuri ma ootasin enne seda reisi väga ja ootan siiamaani. See tuleb üks väga kihvt tuur,” on andekas näitleja lootusrikas.

“Olen kohtunud väga paljude arstidega ja ütlemata kihvtid arstid on. Kasutan siin võimalust ja tänan kõiki. Mulle öeldi, et kuna see on asi, mis võtab väga palju aega, siis olengi sellises perioodis, kus kolm-neli kuud käin nende järelevalve all. Selle aja jooksul tulebki oodata kuni silm leiab oma koha, sisetursed rahunevad maha. See kõik võtab aega. Mul on selline ooteperiood, aga samas täidan tuuridega seda aega,” seletas Haasma.

Oma musikaalsuse on Juss pärinud isa Arne Haasmalt, kes mängib Kukerpillide ridades akordionit. Peagi tähistab legendaarne punt oma 45. sünnipäeva ning sel puhul antakse hunnik kontserte erinevates Eestimaa saalides. Juss kannab aprillis algava tuuri eestkõneleja ja kaastegija rolli. Rohkem infot suursündmuse kohta leiad SIIT.