Noortebänd 2017 võitja Rainer Ild andis möödunud nädalal välja oma teise muusikavideo, mis jõudis samuti "Eesti TOP 7" saatesse. Saatejuhid Siim Kera ja Kaidor Kahar andsid aga eile õhtul eetrisse läinud saates mõista, et noormeeste vaheline tüli kestab, sest muusikuid endid stuudiosse meelitada ei suudetud ning nende asemel andsid aru hoopis Kera ja Kahar ise.

"Tüli tegelikult ei ole lahendatud, aga mõtlesin, et televisiooni jaoks natukene silume ja üritame siiski head nägu teha," tunnistas Rainer Ildiks maskeerunud Siim Kera. "Tähtis on ka see, et mitte kohe sellele karjäärile vett peale tõmmata," lisas Sveni rolli astunud Kaido Kahar. "Meil on sellega seoses siin mitu mõtet, kuidas seda teha, aga praegu on veel vara sellest rääkida. Tüli on aga tõesti praegu vaiba alla ära peidetud."

Värskelt on valmis saadud duo kirjutatud loo "I’m Okay" muusikavideo, milles saab näha vaid Sveni, laulja Rainer oli seekord hoopis režissööri rollis. "Ma tahan ikka tõesti kontrollida, sellepärast olen ma ka see režissöör, aga kuna minu nimi juba seal bändis on, siis mõtlesin, et kuna me oleme natukene tülis ka, annan ma Svenile ka seda püüne peal olemist. Muidu see tüli võib eskaleeruda," seletas Kera.

Kahar vaidles vastu: "Päriselt oli nii, et kui me oktoobris seda eelmist videot tegime, siis tegelikult oli meil kokkulepe, et me teeme ühe järgmise video ka. Ma ütlesin talle, et teeme siis kaks sutsakat," seletas ta, et oli oma nõusoleku juba enne tüli tekkimist ära andnud.

Vaata humoorikat libaintervjuud SIIT (alates 25:55)!

2017. aasta augustis alguse saanud alternatiivse elektroonilise duo Rainer Ild moodustavad kaks noort muusikut Rainer Ild ja Sven Seinpere. Humoorikas punt kasutab laval erinevaid vokaalefekte ning žongleerib mitmete instrumentide vahel.

Eriliselt ägeda energiga silma paistva duo karjäär on saanud kiire lennu. Lisaks Noortebändi võidule oli neil au üles astuda ülimenukal Liis Lemsalu albumi “+1” esitlusel ning ühiseid kontserte jõuti anda veel lisaks Frankie Animali ja The Boondocksiga. Alguse sai koostöö mänedžer Sandra Sersantiga ning nüüdsest leiab Rainer Ildi ka Full House Agency artistide ridadest. Lisaks veel leping Taani plaadifirma No Angel Recordsiga.

Rainer Ildi saad laval näha juba 20. jaanuaril NO99s toimuval Intsikurmu talifestivalil.