Tallinna saabub Al Bano Carrisi päev enne kontserti ja artisti soovil sõidutatakse teda luksusliku Mercedesega otse linna kõige uuemasse hotelli. Kontserdipaik Haapsalus on võrdväärne suurele festivalile, mille keskmeks on 30 meetri laiune lava ja suured LED lahendused.

Al Bano on oma 50. lavajuubelil jätkuvalt üks hinnatumaid Itaalia muusika viljelejaid üle kogu Euroopa. Eestisse saabub Al Bano 20 tippmuusikust koosneva saatebändi ja saatjaskonnaga. Õhtu peaesineja laulud "Felicita", "Ci Sara", "Tu Soltanto Tu" on tänaseni romantilise itaalia muusika sünonüümid.

Peaesinejat soojendavad Itaalia muusikamaailma tõusvad tähed Mario ja Francesca. Duo on juba esinenud mitmetel Itaalia festivalidel ning menukates telesaadetes. Meeleolu aitab Haapsalus õhtu jooksul luua videodiskor Daniel Joy.

Itaalia suupisteid ja veine saab piiskopilinnuse hoovis nautida juba alates kella neljast, mil avatakse pääs kontserdialale. Suure rahvahulga tõttu soovitavad korraldajad tulla kohale varakult. Viimaseid pileteid on veel võimalik osta Piletilevist.