“Tallinn on suurepärane linn ja sellest tuleb pöörane pidu,” lubas duo liige Dmitry Filatov. Moskast pärit laulukirjutajad ja produtsendid Filatov ja Karas esitavad oma maailmakuulsaid hitte ööklubis Secret Nightclub, mis avatakse sel aastal vaid üheks õhtuks.

Produtsendite-duo soojendajaks on kohalik plaadikeerutaja DJ Kristjan Hirmo, kelle sõnul on selliste nimedega koos lavale astuda tõeline au, sest tegemist on oodatud esinejatega kõigis Euroopa mainekamates ööklubides. “Terve hulk omaloomingut, remixe ning muidugi geniaalne töötlus Imany loost “Don’t Be So Shy” on neist tänaseks teinud superstaarid kogu Euroopas,” tõdes Hirmo.

Tänapäeva tantsumuusikas on Hirmo sõnul järjest keerulisem silma paista, sest tegijaid on palju ning ilmub väga palju ühesugust muusikat. “Filatov & Karas on aga oma muusika viinud juurte juurde tagasi – sealt leiab mõjutusi nii disko, funky kui ka klassikalise house’i parimatest paladest,” selgitas Hirmo. “Hetkel ongi hästi popp selline pehmem kõla, mis on saanud nende meeste kaubamärgiks.”

Filatov & Karas on mitmete rahvusvaheliste hittide taga ning jõudnud nendega iTunes’i, Shazami ja enamike Euroopa raadioedetabelite tippu. Homne live-esinemine leiab aset Secret Nightclubis aadressil Kreutzwaldi 23 ning peo vanusepiir on 21 eluaastat.