Lena meelest on uskumatu, kuidas ta on tavalisest tüdrukust saanud järsku Eurovisiooni võitjaks. "See on täitsa meeletu. Alles pool aastat tagasi polnud veel midagi ja nüüd olen siin," sõnas Saksamaale lauluga "Satellite" võidu toonud Lena eile Oslos pressikonvrentsil.

Seda, et konkursi võit tuli Lenale ootamatult, võis näha ka vahetult pärast tulemuste väljakuulutamist, kui mullune võitja Alexander Rybak ulatas noorukesele lauljale võidukarika. Lena oli suisa sõnatu ning küsis pärast tänusõnu korraldajatelt: "Kas ma pean nüüd kohe korra veel laulma?"

"See pole tõsi!" ütles ta karikat kätte saades. "Ma ei jaksa seda hoidagi. Jumal küll! Ma olen nii õnnelik, et ma ei suuda seda vastu võtta," sõnas Lena võitjaks kuulutamisel kohmetult.

Võitjana laulu teist korda esitades oli Lena end kogunud ning lõpetas oma etteaste saksakeelsete tänusõnadega, millele ta hüüdis rõõmsalt vahele "Mein Gott!" (Jumal küll).

Äsja 19-aastaseks saanud Eesti päritolu Lena on muusikamaailmas uustulnuk, sest Saksa eurolaulu esitajaks valiti ta talendikonkursil osalenud 4000 noore seast.

Lena tähistab oma võitu Oslos, ent plaanib juba täna naasta Saksamaale, kus tema kodulinnas Hannoveris võetakse ta pidustustega vastu.