Esimest korda jõuab festivali raames Eestisse lauluga “Boys, Boys, Boys” maailmakuulsaks saanud seksisümbol Sabrina.
1987. aastal meela bikiinirohke videoga suurt kõmu tekitanud itaalia muusikaparnassi staar on tänaseni ülitiheda esinemisgraafikuga laulja, mistõttu ongi tema siia meelitamine senini ebaõnnestunud.
Rootsist pärit 1990-ndate üks suurimaid hitimeistreid Rednex on eestlastele hästi tuntud lauludega “Cotton Eye Joe”, “Wish You Were Here”, “Old Pop In An Oak” jpt lugudega. Omal ajal sensatsioonilise techno-kantri stiiliga bändi on nii meil kui mujal rohkelt esitatud ning nende laulud olid 1990-ndate aastate raadiohittide edetabelite tipus.
“Back To The 90's” kolmandaks nostalgia-vaalaks on Briti antud ajastu suurnimi East 17, kelle peadpööritav edu sai alguse hittlugudest “House of Love” ja “It’s Alright”. Poistebändi edu kinnitasid veelgi ülemaailma tuntuks saanud lood “Thunder” ja “Deep”.

Festival on ideelt peofestival, mis toob suure publiku ette eelmiste aastakümnete superstaare. Esinejate valiku kriteeriumiks on kunagine suur tuntus publiku seas ning hea lavaline show.

"Back To The 90's“ eelmine suurkontsert toimus 2008. aastal Riia Arenal. Toona oli Dr Albani, Haddaway, Culture Beati ja Ace of Bace'i esinemist vaatamas 15 tuhat pealtvaatajat.