Rock Summer 25 esinejate nimekirja kõige uuem liige on drum’n’bass produtsentidest, DJ-dest ja muusikutest koosnev ansambel, mis vallutas läinud aastal maailma singliga “Feel The Love“. See lugu oli bändi kodumaal Suurbritannias UK Singels Chart edetabeli number üks ning püsis esikümnes kokku ligi kolm kuud.

Rudimentali kuulsaimatest hittidest on Eesti muusikasõpradele tuntud veel ka “Not Giving In”, milles musitseeritakse koos lauljatega John Newman ja Alex Clare. Tänavu aprilli lõpus ilmus bändi debüütalbum “Home”, mille värskeim singel “Waiting All Night” praegu tabeleid vallutab.

Rudimental esineb festivali elektroonilise muusika ehk EDM-telgis rahvale DJ-setiga, mängides oma kuulsaid hitte ja ka uut muusikat äsja ilmunud albumilt. Festivali kaaskorraldaja Mikk Targo sõnul on DJ-set hetkel maailmas hinnatud. “DJ-set on tänapäeval jõudnud samasse kaalukategooriasse, kui on üks hea bänd. On täiesti tavaline, et DJ tõmbab puldi taga terve suure saali täie rahvast käima," ütles Targo.

Rudimentalile lisaks astuvad elektroonilise tantsumuusika ehk EDM-telgis üles ka DJ Kristjan Hirmo, MHKL & K-Sein, S.I.N, Shotman & Firejose ja Sander Mölder Eestist, Röyksopp Norrast ning London Elektricity, Gilles Peterson & MC Earl Zinger, Andy C, Ed Rush ja Caspa Inglismaalt. Mõlemal õhtul juhib vägesid Stamina MC samuti Inglismaalt.