Ansambli trummar Andrei Ozdoba võitu ette näha ei osanud. "Oleme vaid 3 korda esinenud - suvepäevadel ja teistel firma sündmustel. Juba eelvoorus vaatasime, et konkurssil on väga kõva tase ja seetõttu ei teadnud, kas saame finaaligi. Küll aga tegime palju tööd oma finaali etteastega ning see tasus lõpuks ära," ütleb Andrei Ozdoba.

Bände hindas zürii koosseisus Hendrik Sal-Saller, Karl-Erik Taukar, Aivar Riisalu, Anu Saagim ja Kadi Maarand. "Tegemist oli firmade ja kollektiivide sündmusega. Hästi ülev tunne oli näha, kuidas tuldi omasid toetama ja RockCafe oli täis sõprust ja positiivsust! Lahe oli näha, et töökaaslased tulid lava ette ja elasid kaasa. Viimane kord, kui nägin nii vinget publik, oli see Ewerti ja draakonite kontserdil. See hulk tööd, mis oli tehtud paistis väga selgelt välja mitme bändi puhul. Võitu oleks väärinud mitu koosseisu, kuid tähtede seis otsustas siiski Merko kasuks," kommenteerib žürii liige Taukar.

Kohapeal toimus ka SMS-hääletus, mis määras osa bändide saatusest. SMS-hääletusest saadud rahaga toetatakse õpilasfirmade ettevõtlus programmi. Kolme kontsertiga koguti raha üle 1000 eurot.

BändCämp Firmabänd on Eesti suurim firmabändide võistlus, mis toimus sel aastal teist kolmandat. Möödunud aastal võitis firmabändide konkursi Kaitseväe bänd Katta Kuulmine. Järgmise aasta võistlusele eelregistreerimiseks võib saata e-kirja info@bandcamp.ee või vaadata lisainfot BändCämp kodulehelt.

Firmabändide konkurssi korraldab BändCämp, mille missiooniks on arendada loomingulisust läbi muusika korraldades erinevaid võistlusi ja esinemispakkumisi muusikat armastavatele inimestele.