Rahvamassid ootasid juba tunnikene enne väravate avanemist lauluväljakule sisse saamist, ning kui värvad lõpuks lahti tehti, jooksid kõik hullunult sisse…et oodata veel ühes järjekorras. Nimelt ei lastud inimesi kohe lava ette, nii moodustasid inimesed ka seal pika järjekorra.

Kuigi üks kohalolija kommenteeris Publikule, et tema meelest kõlas kontsert nagu suure bändiga esinev superstaarisaate eelvoor, siis paljudele meeldis muusika aga väga. Üle poole rahvast üritas ennast ainult ette poole suruda, et saaks iidoleid lähemalt näha. Ning muidugi hüpati-kareldi ja lauldi kaasa.

Piletikassast räägiti, et neil on olnud üsnagi rahulik päev — enamik inimesi oli siiski pileti enne kontserti ära ostnud.

Kiire oli hoopis alkoholimüüjatel. Õllemüük toimus kontserdil ainult aiaga eraldatud aladel, kus turvamehed kõigilt enne sisenemist dokumenti küsisid. Turvamehed rääkisid, et suuremaid pahandusi olnud ei ole. “Eks mõni ikka proovib ilma dokumendita sisse saada, aga me ju näeme ära,” naersid turvamehed.

Alles peale 30 Seconds to Marsi lavaletulekut hakkasid järjekorrad hõredamaks jääma.

Hinnad olid üsna tavalised, kuid ometi pisut kallimad, kui näiteks Rabarockil, rääkis Publikule üks kontserdinautija.

Meetriseid komme sai osta euroga,  ka mõnda sorti jäätiseid oli võimalik lunastada vaid ühe mündi eest. Soolase toidu otsijad pidid oma söögi eest välja käima 3-10 eurot. Kebab siis 3 eurot ja 10 euro eest sai endale osta isegi lõhepraadi!

Vaata pilte meie galeriist: