Soojendajaiks olnud We Fell To Earth oli vägagi uudset ja moodsat hübriid-elektroonikat esitav kollektiiv, kes nüüdseks on jõudnud oma esimese kauamängivani. Kahjuks jäi soojendajate kontsertkava ehk liiga lühikeseks, ent on arusaadav, et maailmaturneel olles igal õhtul kella kolme-neljani mürgeldada ei jõua.


Ning siis. Oma enam kui tunni kestnud lugude kavaga AIR. Veiklevad tuled. Sinine valgus. Suits ja bassihelid. See oli, on ja jääb - see ongi prantslaste AIR. Prantsuse romantikud, kes suudavad tõestada - hoolimata oma põhjamaiselt mornidest näoilmetest ja karmist olekust -  et parima muusika tegemiseks piisab vaid basskitarrist, trummikomplektist ning ohtral arvul Moog'i analoog-süntesaatoritest. Ning kahest mehest, kes laulda mõistavad. Armastust oli õhus ja publik nautis seda kõike, mida lavalt pakuti.

Enne oma kolme võrratut lõpulugu tõestas AIR, et Kraftwerk pole ainus ansambel maailmas, kes sääraselt sugereerival tasemel suudab süntesaatorist selliseid helisid välja võluda. Ideaalse lõppakordi kogu kontserdile pani viimane lisapala "La Femme L'Argent".

AIR - palun tule tagasi ja tee seda sind ootavale ja igatsevale Eesti publikule veelkord, millega sa täna hakkama said! Sest see oli lihtsalt võrratu.