Cut Copy jõudis Tallinnasse peale edukaid kontserte Soomes ja St. Peterburgis ning peale 8-tunnist teekonda Venemaalt Tallinnasse. Bänd on põnevil, et saavad anda oma karjääri esimese kontserdi Eestis ja Baltikumis.

Päeval käisid bändiliikmed Raadio2 stuudios Sten Teppani saates ning tunnistasid, et lükkasid tõepoolest tagasi Lady Gaga pakkumise olla ametlik soojendusbänd superstaari maailmaturneel.

„Lady Gaga on vahva, aga tahame teha siiski oma asja," tunnistasid bändiliikmed stuudios ja ütlesid naerdes, et on jäänud Lady Gagaga peale ära ütlemist ikka sõpradeks. Peale raadiointervjuud läksid bändiliikmed paariks tunniks Tallinna vanalinna uudistama. „Kuulsime, et Tallinnas pidavat hästi süüa saama!" olid Cut Copyd Eesti eluga kursis.
 
Peagi algab Cut Copy heliproov Rock Cafés ja uksed publikule avatakse kell 19:00, erikülaline Eestist Kosmofon astub lavale 20:00 ja Cut Copy jõuab esimest korda Eesti fännide ette kell 21:00.

Bändil on tuuril ja ka Tallinnas kaasas täis-produktsioon koos spetsiaalse valgus- ja visuaalkujundusega.
Austraalia tantsu-indie ja elektroonika bändi Cut Copy peetakse üheks kaasakiskuvaimaks festivalibändiks üle maailma. Neid võib võrrelda Airi, Daft Punki või LCD Soundsystemiga, nende muusikas võib märgata 70-ndate ja 80-ndate raadiosinglitele omast poploo-tunnetust, laval on nad aga tõeliselt võimas peobänd.

Tallinnasse jõudis bänd oma kolmanda albumi „Zonoscope", tuuri raames, kuid bänd on lubanud, et täna õhtul tulevad kindlasti esitusele ka vanad lemmikud nagu „Hearts on Fire" ja „Lights and Music".
 
Kontserdi piletid on müügil Piletilevis ja Ticketpros hinnaga 32 ja 38 EUR, ISIC-kaardi omanikele hinnaga 25 EUR.  Piletid on müügil sularahas ka enne kontserti kohapealt.