Peale pisikest pausi astus üles õhtu peaesineja Deftones, karismaatilise liidri Chino Moreno juhtimisel. Õhtu kõrvalosas olid vähemalt kuni kaheksanda lauluni kahjuks ka helimehed, kelle jaoks ajaloolise paiga akustika parajaks pähkliks osutus. Nii et saund sai tõeliselt paika alles poole kontserdi pealt, millest on natuke kahju.

Deftones kandis ette peaaegu täieliku best ofi. Lugusid tuli kõigilt oma kuuelt stuudioplaadilt. Repertuaari läbilõige võttis silma märjaks ka taevataadil, kes kohale tulnud fänne mõnusa vihmaga jahutas. "Digital Bath", "Minerva", "Shove it", "Knife Party" jne. Koos encore'ga ligi 20 hitti!

Kiitus korraldajatele innovaatilise lähenemise eest - lõpuks ometi keset nädalat suurkontsert, mis sai läbi juba suts peale kümmet õhtul. Selles on kaks asja häsi:
Tavaliselt südaööl algavatele kontserditele ei saa lapsi kaasa võtta, aga kuidas ikka järgmist põlvkonda hea muusika austajaid saab üles kasvatada, kui vanemad ei saa neid viia kontserte kuulama.
Teiseks: nii jõudsid tööinimesed veel kodus plaadi pealt Deftonesi juurde kuulata ja järgmiseks tööpäevaks ennast kenasti välja puhata.