44-aastane naine otsustas Instagramis oma fännidele teada anda, mida ta täpselt suurepärase vormi hoidmiseks sööb. Tähtis on märkida, et dieediga alustamise hetkeks 2017. aasta aprillis oli naine juba 36 kilo kaotanud, kirjutab People.

Jenna ärkab kell hommikul kell kaheksa ja esimese asjana joob ta tassi tavalist kohvi, mis on maitsestatud steviaga ja suhkruvaba kohvivalgendajaga. Hommikusöök tuleb alles kolm tundi hiljem.

"Mul tavaliselt külmikus munad juba valmis keedetud. Koorin kolm tükki ära, lisan sinna viilutatuna terve avokaado ja maitsestan," kirjutab naine. "Kella kahe ajal läheb mul taas kõht tühjaks, siis praen avokaadoõlis liha ja serveerin selle koos põld-võõrkapsaga. Pidage meeles, et ma järgin koššeri reegleid, seega ma ei söö piimatooteid ja liha koos. Aga teie võite seda vabalt teha," kinnitab ta.

Kella nelja ajal sööb ta snäkiks kodujuustu. Järgmine söögikord ootab ees juba tunni pärast, siis valmistab Jenna endale ahjulõhet koos sidrunivõi ja tilliga. Lisandiks eelistab ta brokkolit ja sparglit.

Kella kuuest kuni kella üheteistkümneni ei võta ta midagi suhu ja joob ainult vett ja teed. "Mul on kõht täis, ma ei tunne mingit isu kommide või snäkkide järele."

Naine soovitab keto dieeti tehes alati siis süüa, kui nälg peale tuleb. "Pidage meeles, et kaalus alla võtmine ei ole kerge. See on väljakutse!"