Kontserdile eelneval intervjuul oli mu esmaseks küsimuseks, kust ammutab
bänd oma lugudeks inspratsiooni.
Vastuseks tuli algselt naljaga pooleks kodumaiste saksa šlaagrite kiidulaul, kuid punkti pani bändi trummar Dennis Poschwatta: "Inspiratsioon tuleb üksteistelt, kõik ei ole alati kohe nõus ja vaidlustest tulebki see parim mis meil anda on ja nii sünnivad lood, mida me täna teile ette kanname."

Küsimusele kuidas on muusika muutunud võrreldes esimese albumiga ja kas  aastad on miskit juurde toonud või võtnud kaasa, vastas bänd lubadusega, et on sama jõulised edasi ja energiat on rohkem kui varem.

Kontserdil
Vokalisti Sandra Nasici, keda peetakse üheks maailma parimaks naissoost rokilauljaks, eriline vokaal äratas ka kõige unisema kuulaja.

Suurim kätemeri tõusis muidugi vana hea loo "Open Your Eyes" ajal, mille  sünniaastaks on 1997 ja publikul olid algusest lõpuni sõnad  peas, mida eestlastest kuulajaskonna juures just tihti ei kohta.
Kõige olulisem muusika juures on see et seda tehakse ja antakse edasi  hingest, mitte kui järjekordset esinemist mis tuleb ära teha, täna oli seda tunda et Guano Apes esines hingest ja ausalt.

Soojendusartistideks valis bänd välja kodumaised The Nymphi ja Egostripi.

Vaata fotosid:
Enne lavale minekut: