Huvitava ja omapärase seti esitanud Chaotic Dimensionit saab loodetavasti edaspidi tihemini kohalikel lavadel näha. Tegu oli tõeliselt maitseka ja toimiva muusikalise kokteiliga. Forgotten Sunrise'i enam kui tunnine set koosnes peamiselt tuntud ja publikule teada lugudest ning ansambel võeti soojalt vastu ka sel korral. Kõik, kes olid kohale tulnud, ei pidanud kvaliteetses elamuses pettuma.

Tehnilisetel põhjustel plaanitust pisut hiljem alustanud peaesineja Hocico lavale tuleku ajaks oli kogu Rockstars rahvast puupüsti täis. Ootusärev kätemeri ja plaksutav rahvahulk juhatasid Mehhiko superstaaride lavaletuleku suurepäraselt sisse. Publik teadis, mida nad olid kuulama tulnud ning avaloost alates saavutas bänd publikuga vahetu kontakti. Hüperenergiline vokalist Erk Aicrag suudab oma vahetu lavakäitumise ja meeldivalt aggressiivse maneeriga võluda iga publikut. Nii suuretel lavadel kui ka väiksetel klubikontsertidel.

Seekord juba neljas Hocico esinemine tõestas taaskord, et tegu on maailmatasemel bändiga, keda armastatakse igas maailma nurgas ja kelle laule oskab publik kaasa laulda peast ise samal ajal õndsalt muusika rütmides kaasa tantsides. Tund ja nelikümmend minutit järjest kestnud laivkava esimeses n.-ö. lisaloos käidi sedapuhku välja üllatus - lauluks "Forgotten Tears" astus lavale lisaks Erk'ile ja Forgotten Sunrise'i laulja Anders Melts ning kahe lauljaga see võimas pala ka esitamisele tuli. Sellele huvitavala ja ainukordsele kollaboratsioonile järgnes veel paarikümne minuti jagu puhast kulda ja siis oli selleks korraks kahjuks kontset läbi. Kuid kellelgi polnud kahju lahkuda, sest kõik said viia koju kaasa suure hulga positiivseid emotsioone.