Paljud inimesed, kes tulid kohale 10-eurose soodsa piletihinna peale, said alles koha peal teada, et tegu ei ole päris Modern Talkingu, vaid tribüütbändiga, nimeliselt ehedast eristamas vaid järellisand Reloaded, mis ilmselt paljudes reklaamides ka suurema tähelepanuta jäi ning osava nipiga kohale meelitas need, kes Thomas Andersit ja Dieter Bohlenit näha soovisid, ent tundmatud mehed Saksamaalt said. Järgnesid valid ropendused nende suust, aga ka nurin neilt, kes samal hommikul juttude levides taipasid, kuhu nad õhtul suunduvad ning tulemata enam ei raatsinud jätta.

Päeval saatis Publikule ka nukra kirja lugeja Marusja, kelle sõnul plekised helid hoopis kahe sakslase laululaadseid püüdlusi saatsid ning sellegi elamuse rikkusid. Nagu paljud seepeale omakorda kommenteerisid, ei laulnud nad mitmeid lugusid isegi otse ning õhtu tõeline staar, kes umbes 8000 pealise publiku vallikääru meelitas, oli ansambel Apelsin.


Muide, Thomas Andersit koos Modern Talkinguga on oma silmaga Eestimaal sel suvel võimalik näha! 25. augustil toimuval Kaevurite päeval esineb ta Toila-Oru pargis!