Nagu korralikule festivalile kohane, said kaheks päevaks pidutsema tulnud külalised nii telkida kui vinget punginänni osta. Kel isu pärast lava ees moshimist end pesta ja värskendada, see sai hüpata Moskvitši-sauna ja Tartu õlletehas oli annetanud koguni oma vanad euroalused, millest meisterdati festivali teeviidad ja telkimisala 2 jalgpalliväravat. Korraldaja sõnul on iga aastaga tekkinud juurde ka välistööjõudu — rahvast oli nii Moskvast, Lätist, Saksamaalt, Kanadast, Sloveeniast ja teistest riikidestki. Samuti ka külalisi ja bände ning kokku möllas festivalil ligi 500 kirevat pungifänni. 

Esimene päev — J.M.K.E ning ohtralt vanu tegijaid ja uustulnukaid

Festivali alustas Tartu bänd nimega Shitflowers, kes esines Punk’n’Rollil juba neljandat korda. Järgmisena astus üles Keila bänd Aknool, kelle trummar jäi veidi hiljaks, mistõttu sai bändi laulja soojenduseks esitada luuletusi. Ootamine tasus aga ära — puuduva ajatajuga pillimees mürises oma tsikliga otse lava ette ning kontsert võis alata!

Kolmandana rahva ette astunud Läti bänd Defectives tunneb end siinmail juba väga koduselt, olles väisanud Eestit lausa 5 korda. Plaate neil pole, aga seda rohkem on kontserte ja publik köeti korralikult tuliseks järgmise esineja tarvis, kelleks oli provokatiivse nimega Soome punt Useless Cunts, kes möllas siinmail esimest korda. Neil on siiani ilmunud üks kassett (jah, kassett) ning sügisel minnakse tuurile Kreekasse. Ärge otsige mingit loogikat!

Pärnu mõnus küttebänd Legshaker ei ole pungifestaritel eriti tihe külaline, sest nende aeg kulub peamiselt välismaal tuuritamisele. Kuid huvitava valikuna läksid nad rahvale täitsa hästi peale, tehes teed Soome vanimale pungibändile nimega Riistetyt, kes on tuuritanud nii Euroopas, Ameerikas, kui ka Brasiilias. Õhtu naelaks kujunes aga otseloomulikult vaimukas Villu Tamme koos ansambliga J.M.K.E ning punkijad läksid lava ees niivõrd hoogu, et kohati tundus olukord lausa eluohtlik.

Teine päev nagu teine päev ikka — meeleolu laes ja põhi all!

Laupäeval sai rahvas nautida kaheksat bändi, kellest esimene oli Project Dekadenz, mis on nelja-aastane bänd Tartust, kes Punk’n’Rollil mürgeldamas kolmandat korda. Pidu jätkas ZLO, kes samuti neil lavalaudadel juba kolmandat korda. Päeva aitas õhtule lähemale juhatada võika nimega False Pregnancy, Tallinnast pärit kuueaastane uustulnuk bänd, kellele nende sõnul annavad inspiratsiooni rumalad inimesed ja naljakad elujuhtumid.

Festar jätkus lätlaste etteastega — Wagars on Eestis siiani esinenud kaks korda. Nad on tegutsenud kaks aastat. Ning andnud välja kaks albumit. Järgnenud Eesti punt Electrobation oli aga ainus bänd sellel üritusel, kellel korraga välja pakkuda nii mees- kui naislaulja. Seksikas ameeriklasest meeslaulja oskas muide väga hästi eesti keelt, kuna tema vanavanemad on eestlased ja ta on siin elanud juba kuus aastat.

Teatepulk anti seejärel edasi Tartu uustulnukatele nimega SS Robot ja hämaruse lähendes astus lavale Pärnu ansambel Totally Obnoxious, kes saabus just tagasi äsja lõppenud tuurilt Eestis, Soomes ja Lätis. Õhtu lõpetas kauaoodatud ja ülivõimas Velikije Luki — 33 aastat tegutsenud punkmuusika raskekaallane, kes ajas kõigi punkarite harjad kikki ja naeratused kõrvuni.