Juba reede hommikul oli muidu rahulik Käsmu täis siginat ja saginat ning külaliste tulekuks igati valmis. Kolmeks päevaks sai pea igast majaõuest pisikene kohvik, kus peremehed ja -naised head ning paremat pakkusid. Ka öömajalistele olid kohalike koduuksed ja -hoovid avatud - tehti kõik, et saabujad end hästi tunneksid.
Endast parima andsid ka folgi korraldajad, kes kolmel päeval kuulamiseks toredaid kodu- ja välismaiseid artiste pakkusid.
"Kokku müüdi üle 7000 pileti. See on palju rohkem, kui oskasime oodata," rääkis Viru Folgi pressiesindaja Tuuli Potik Publikule.

Esimesel päeval lummas kuulajaid J. Karjalainen ja Veli-Matti Järvenpää ehk Paratiisin Pojat, kes ka juulis toimunud Viljandi Folgil üles astus.
Teisel päeval jäi ehedana meelde Rootsi folkansambel Skrömta. Saadud tähelepanust oli meelitatud ka bänd ise. "See oli Skrömta jaoks esimene esinemine nii suure publiku ees ja nad olid nii soojast vastuvõtust väga üllatunud," rääkis Tuuli.

"Teid vaadates tundub, nagu masu polekski. Nüüd on inimestel palju vaba aega käes ja rahvas käib kontsertidel. Katsu sa kuskilt nüüd vaid aga raha leida," viskas laupäeval metsalaval üles astunud Zetode laulja Jalmar Vabarna nalja.

Tõepoolest - rahvast jagus igasse folgipäeva kõikidele esinejatele.
Väikeseid ja suuri muusikasõpru oli enim kohale saabunud pühapäevaks, mil toimus Käsmu mehe Ülo Vinteri 85. juubeliaastapäevaks pühendatud kontsert. Tegu oli kahtlemata festivali tipphetkega ja sobivaimat kohta, kus kultusfilmidest ja muusikalidest tuntuks saanud palu esitada, oleks olnud keeruline välja mõelda.
Ülipopulaarset "Majake mere ääres" filmist "Siin me oleme", "Ei meelest läe mul iial" filmist "Mehed ei nuta" ja "Nõia elu" lavastusest "Väike nõid" polnud võõrad ühelegi. "Neid filme ja laule teavad palju, kuid seda, et nende muusika on Vinteri sulest, tuli paljudele üllatusena," lisas Viru Folgi pressiesindaja Tuuli Potik, kelle sõnul pole küsimustki, kas järgmisel aastal üritus taas toimub või ei. Muidugi toimub!