Fugees kogus kuulsust lugudega „Killing Me Softly” ja “Ready or Not”.

Eestis esineb Pras koos Skandinaavias ja Jaapanis tuntust kogunud lauljatar Dede’ga, kes on koostööd teinud nii Michael Jackson’i kui ka Dr. Albaniga.

1987. aastal rajas Pras koos keskkooliaegse klassiõe Lauryn Hill’iga räp bändi, mille nimeks sai Tranzlator Crew, peagi liitus nendega ka Pras’i nõbu Wyclef Jean ning kooseisu nimeks sai Fugees. Bänd kogus enim kuulsust lugudega „Killing Me Softly” ja “Ready or Not”.

Peale Fugees’i laiali minekut keskendus Pras enam näitlemisele ning filmimuusikale. 1998. aastal tegi ta muusika Warren Beatty’i filmile Bulworth. Filmis kõlanud lugu „Ghetto Superstar” sai hetkega edukaks ning tõusis edetabelis R&B lugude arvestuses esimesele kohale.

Kohe peale singli läbilööki, pani Pras kokku samanimelise albumi, mis püsis 2 nädalat TOP 100 hulgas. Peale albumi välja tulekut tegi räppar lepingu Madonna uue filmi produktsioonifirmaga, tegemaks ka Ghetto Superstari teemalise filmi, mis jõudis kinolinale 2000. aastal ning kandis nime Turn It Up.

2005. aasta augustis ilmus Pras’i seni viimane album. 2006. aastal toimus Los Angeles’is Fugees’i taasühinemiskontsert, kuhu kogunes 8000 tulihingelist bändi fänni.
Selle aasta detsembris teeb Pras kaasa 50 Cent’i Euroopa tuuril.

Piiratud kogus pileteid hinnaga 125 krooni on müügil kõigis Piletilevi müügipunktides üle Eesti.