Nördinud ema kirjutab Facebookis, et tema laps, Getter Jaani suur austaja, hoidis mitu päeva Getter Jaani fänniraamatut läheduses ja ootas esmakordset kohtumist oma suure eeskujuga, kuid lauljatari käest autogrammi saada ei õnnestunud. Selle asemel jättis Jaani pisikesele fännile negatiivse emotsiooni. 

Loe postitust SIIT!

Getter Jaani kommenteerib asja nii: "Peale viimast lugu pidin teisele kontserdile edasi jooksma, kutsusin kõik enda väikesed fännid lavale ja esitasime koos loo "Me kõik jääme vanaks". Ütlesin neile, et pean jooksma ja autogrammide jagamine ja pildistamine jääb täna ära. Tegime minu telefoniga koos ühispildi ja grupikalli! Väga kahju oli nende juurest lahkuda, kuid teisele kontserdile hilineda ka ei saanud. Ma ei jätaks elu sees oma fänne nukralt ootama, nad on mulle nii kallid ja ma armastan neid, tänu neile olen nii kaugele jõudnud. Paraku on nii, et kui ühele annan autogrammi ning teisele mitte, on suur arusaamatus. Kirjutasin lapse emale kirja ning pakkusin välja idee, kuidas mu pisikene fänn ikkagi autogrammi ja foto saaks." 


Aitäh, Kallid!Rõõm oli kontsert lõpetada teile nii lähedal olles. Iga teie lauldud sõna paitas südant ning tundsin enda ümber palju armastust!❤️Aitäh selle hea tunde eest!Päikest ja soojust südamesse!❤️Teie Getter. Vabandan, et seekord ei saanud autogramme jagada ja eraldi pilte teha. Mind ootas ees juba teine kontsert. Juba 16.juulist algab Star FM suvetuur, kus toimub kindlasti hiigelsuur autogrammide jagamine ja pildistamine❤️Posted by Getter Jaani on Saturday, July 11, 2015