Loo esitajat Getter Jaanit esindava produktsioonifirma Moonwalk esindaja Tambet Mumma sõnul oli tegemist väikese eksitusega, mis on nüüdseks lahendatud.

Nimelt peab igal Youtube´i keskkonda videoklipi üles laadinul olema selleks fonogrammi tootja, autori ja esitaja nõusolek. Vastasel juhul paluvad autoriõiguste eest seisvad järelvalveorganisatsioonid pala eemaldada.

“Antud juhul oli info, et seoses Eesti Laulu võiduga omab Eurovisiooni korraldav European Broadcasting Union õigusi Getter Jaani esitatud loo "Rockefeller Street" fonogrammi kasutamiseks, jäänud toppama,” lisas ta. Sellest ka konkursi Eesti Laul 2011 finaalsaatest pärineva salvestuse eemaldamine.
 
Mumma sõnul on nii European Broadcasting Union kui ka Moonwalk loomulikult huvitatud, et Sven Lõhmuse lugu, mida esitab Getter Jaani, oleks Eurovisiooni ametlikus kanalis. “See on oluline osa loo promomisest Euroopas. Nüüd on lugu taas üleval ja saame edasi tegutseda,” kommenteeris ta.  
 
Getter Jaani astub Sven Lõhmuse looga "Rockefeller Street" üles Eurovisiooni teises poolfinaalis, mis toimub 12. mail Düsseldorfis, Saksamaal.