Muidu kolmeliikmelise bändina kontserte andev Sinine esineb seekord spetsiaalse atmosfäärse soolokavaga.

Sinise taga seisab laulja-helilooja-produtsent Mauno Meesit, kes enda esimese 2009 aastal legendaarse Saksa leibeli Accession Records all ilmunud "Butterflies" albumiga sai tähelepanu nii Raadio 2-e Aastahiti Galal kui Eesti Muusikaauhindadel. Plaat oli edukas Saksa ja Eesti edetabelites, tekkisid fänniklubid välisriikides, käidi tuuritamas Baltikumis ja Venemaal. Ka Eesti Vabariigi president väitis, et kuulab Sinise muusikat.

Sinine on jaganud lavasid koos maailmanimedega nagu The Birthday Massacre (CAN), Diorama (GER) ja Diary of Dreams (GER) ning tuuritanud ka kodumaise No-Big-Silence-iga. Hiljuti kirjutas Sinine muusika Rainer Sarneti Von Krahli lavastusele "Lillede Keel".

Sinise lugudes sulab popilik tunnetus kokku rock’i, electronica, ambient-i, dubstep’i, folgi ja trip-hop-muusikaga, luues ühe terviku mille siduvaks elemendiks on Meesiti äratuntav muusikaline käekiri - universaalselt mõjuv, samal ajal üllatavalt isiklik. Sinise lood kombineerivad täiuslikult poleeritud pealispinna sügava ja siira sisuga.

God is an Astronaut on neljaliikmeline instrumentaalansambel Glen of the Downs, Iirimaalt. Bändi võib pidada tänapäeva üheks tähtsaimaks ja kuulsaimaks post-rock žanri esindajaks, kes on tuntud oma emotsionaalsete ja visuaalsete live-ide poolest. GIAA asutasid aastal 2002 kaksikvennad Niels ja Torsten Kinsella. Kontserttuur, mille raames Tallinnat külastatakse, tähistabki bändi kümnendat edukat tegutsemisaastat. Selle aja jooksul on ilmunud viis täispikka albumit, üks EP, hulk singleid ja mitmeid videoid.

Piiratud kogus pileteid eelmüügist 15€, kohapeal 20€. Piletid on müügil kohvikklubis Protest, Stanford Music Tallinna ja Tartu poodides ning klubis Tapper.

Vaata Sinise San Franciscos filmitud videot uuele singlile "I'm Dreaming":