Gold Panda alustas enda muusikukarjääri luues enda lemmikartistide nagu Bloc Party, Telepathe ja teiste lauludest remixe ning kirjutades samal ajal ka enda esimese originaal-muusikapala. Ta avaldas enda muusikat vaid digitaalselt, andes välja kõigest 250 CD-d. Samal aastal nimetati Gold Panda Hurtsi, Owl City, Marina and the Diamonds ja Ellie Goulding kõrval BBC Sound of 2010 nominendiks. Lisaks nimetas ajaleht The Guardian Gold Panda debüütalbumi Lucky Shiner parimaks debüütalbumiks.
2013. aasta alguses avaldatud EP Trust ja suvel ilmunud albumit Half of Where You Live mängiti mitmetel suurtel muusikafestivalidel, sh Suurbritannia Glastonbury’s. Enda muusikukarjääri jooksul on Gold Panda veel esinenud nii Uus-Meremaal, Austraalias, USAs, Kanadas, Mehhikos, Suurbritannias ja mujal Euroopas.
Gold Panda Eesti kontserdi juhatavad sisse Läti DJ Arthur Mednis ja DJ Monsta.
DJ Arthur Mednis juhib igapäevaselt sostsiaalmeedia agentuuri, olles üks parimaid uue- ja digitaalmeedia spetsialiste Lätis. Lisaks muusika loomisele on ta välja andnud mitmeid infotehnoloogia trükiseid ning õpetanud sotsiaalmeedia kommunikatsiooni mitmetes Läti ülikoolides.
2012. aastal nimetati Arthurs Mednisi üle 20 000 korra kuulatud mixcloudi playlist aasta parimaks: http://www.mixcloud.com/arturs/tribute-to-daft-punk/

DJ Monsta alustas enda karjääri juba 1992. aastal. Neli aastat hiljem avastas ta enda jaoks turntablismi, luues koos Läti muusikutega nagu Gustavo, Time After Time, DJ AG ja Krii turntablismi bändi Riga Scratch Posse.
Alates 2007. aastast on DJ Monsta teinud koostööd jazz- ja folk-muusikutega ning Läti Raadio kooriprojektiga „Story of Kurbads”, kellega koos võideti ka 2010. aastal Läti Grand Music Awardsi tiitel.

Gold Panda kontsert toimub 5. veebruaril algusega kell 21.00 Rock Cafes. Piletid on müügil Ticketpro müügikohtades ja aadressil www.ticketpro.ee.