Kontserdikorraldaja Rl Entertainment ning Good Charlotte’i valik langes üksmeelselt MTV Euroopa Muusikaauhinna laureaadile, Pärnu pop-punk bandele Bedwetters. Ka kohalike Good Charlotte’i fännide soojendusbändi-teemalised spekulatsioonid on viimasel ajal rihtimud üha enam Bedwettersit kui ainuvõimalikku kandidaati.

Bedwettersi laulja Joosep Järvesaare sõnul on Good Charlotte’i kontserdi soojendamine neile suur au, sest too bänd olevat Pärnu poiste kujunemisaastaid üsna tugevalt mõjutanud.

„Meil on ülim au soojendada bändi, mida ka ka ise sai noorena kuulatud,” teatas Bedwettersi solist Joosep Järvesaar. „Nii nagu Good Charlotte’i sound on aegade jooksul päris palju muutunud, oleme ka meie oma kõlapildiga omajagu eksperimenteerinud ja sellesse erinevaid elemente sulandanud. Eriti meeldiv on muidugi tõdeda, et Good Charlotte’i mehed testisid isiklikult meie salvestisi ja olid joonelt nõus meid oma soojendusbändiks kinnitama,” rõõmustas Joosep.

Bedwettersi uued saundieksperimendid on surutud digi-EPle “Read The Lyrics”, mida saab alla laadida EMT SurfPort’i muusikapoest. Arvatavasti tulevad Saku Suurhallis ettekandele kõik EP palad: “Read the Lyrics”, “Trapped Between Myself”, “So Long Nanny” ning vana hea “Dramatic Letter to Conscience”.

Good Charlotte ja Bedwetters esinevad Saku Suurhallis 2. aprillil.