Combichrist ühendab endas stiililiselt industriaali ja technot ning lisab annuse metali juurtest tulenevat viha - tulemuseks nende oma loodud stiil TBM ehk techno body music. Bändi karismaatiline liider Andy LaPlegua tunnistas, et on kõik need aastad istunud juhiistmel, kuid looming kihutab ikka oma rada. Kui veel mõne aasta eest oli kogu lavaline vastutus kadestamisväärselt energilise LaPlegua kanda, siis nüüdseks on koos täisbänd ebainimlikus stiilis mängiva trummariga.

Viimastel aastatel on Combichristi nimi ja muusika levinud väga palju üle maailma tänu arvutimängudele. 2013. aastal ilmunud mängule "Devil May Cry" kirjutas Combichrist terve helitausta, mis oli Combichristi jaoks erakordses stiilis segatud hardcore ja metal elementidega. Album sai nime "No Redemption" ja tegi Combichristist maailmakuulsa bändi. Viimane album "We Love You" tuli välja 2014. aastal.

Combichristiga koos mängivad kohalik industriaal grand Freakangel ja Itaalia bänd Jtr Sickert. Facebooki ürituse leiad SIIT ning pileteid saad osta rokiklubist Woodstock/Rockstar's, Statoilist, Stanford Musicu muusikapoest, Pepper Tixist ja Piletilevist.