Californiast pärit bluesrock'i- ja jazzlauljatar ning laulukirjutaja Beth Hart sai tuntuks 1999. aastal oma teiselt albumilt pärit singliga "LA song". Ta on välja andnud kuus stuudioalbumit ja ühe kontsertplaadi. Lisaks sooloalbumitele on Hart teinud bluusilaulja ja -kitarristi Joe Bonamassaga kahasse kaks albumit. Koostöös Joe Bonamassaga ilmunud albumi "Seesaw" eest tunnustati Beth Harti 2014. aastal Grammy nominatsiooniga. Aastatel 2014 ja 2015 pälvis Beth Hart Blues Music Awardi poolt parima bluusilaulja kategooria nominatsiooni.

"Beth Harti näol on tegemist täiesti vapustava bluusilauljaga,” sõnas Radio Mania omanik ja saatejuht Margus Pilt. "Lisaks kogu tema omaloomingule soovitan netist kuulata ka Beth Harti tõlgendust Led Zeppelini "Whole Lotta Love’ist". See on midagi müstilist!"

Haapsalu saab olema juba ette paljud kontserdid välja müünud Bethi sellesuvise Euroopa tuuri viimane ülesastumispaik.

Kuigi tegemist on kõrgema kategooria artistiga, siis Beth Hartil kontserdikorraldajatele väga erilisi nõudmisi ei ole. Laulja soovib, et lava taga oleks valik salati- ja võileivamaterjale, lisaks soovib bänd suurt potitäit kodust köögiviljasuppi, mis on kindlasti gluteeni-, riisi- ja kartulivaba.

Beth Hart viibib oma bändiga Eestis paar päeva ja selle aja jooksul soovib ta tutvuda nii Haapsalu kui ka Tallinnaga.