Viimased lisandunud artistid on Waltari Soomest, Audrey Horne Norrast ning HU?, Vennaskond ja Horricane Eestist.

Soomemaine Waltari segab oma muusikas väga edukalt erinavaid stiile — punk, pop, heavy metal, rock, techno, funk, progresiivne rock ja rap.

Mitmekesisus annab Waltarile täiesti unikaalse saundi, samuti on väga äratuntav bändi vokalist/bassist Kärtsy Hatakka hääletämber.
Kärtsy on ka enamiku muusika autor, lüürika peegeldab reeglina ängi ja üksindust ning maailma julmust ja seda kõike iroonia ja sarkasmiga.

Bänd on nime saanud populaarse Soome kirjaniku Mika Toimi Waltari järgi.
Waltaris mängib kitarri Sami Yli-Sirniö, kes peab sama ametit ka Euroopa kuulsaimas thrash-metal bändis Kreator.

Aurdey Horne on hard rock/post-grunge bänd Norrast. Bänd loodi 2002. aastal ja sai oma nime kultuslikust TV-sarjast Twin Peaks. Hoolimata sellest, et osad bändi liikmed on mänginud või isegi mängivad metalbändides nagu Enslaved ja Gorgoroth, on Audrey Horne muusika väga kaugel black-metalist ja seda võiks pigem kirjeldada läbi sarnastuste ansamblitega Faith No More, Alice in Chains ja A Perfect Circle. Audrey Horne võitis aastal 2006 Norra Grammy kui parim metal artist.

Varasemalt on festivalile kinnitatud järgnevad artistid: Lacuna Coil (Ita), Enslaved (Nor), Dark Tranquillity (Swe), Volbeat (Den), Tanel Padar & The Sun (Est), Kkrakow (Nor), Maroon (Ger), Callist (Fin), Melmac (Est) ja Metsatöll (Est).

Festivali kahepäevapiletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamadest üle Eesti.
BEM Music Club liikmeil on võimalik soetada piiratud hulgal sooduspileteid kauplustest Lasering (Pärnu mnt. 38, Tallinn), Liivamäe muusikariistad (Munga 10, Tartu) ja Musicbox (Rakvere, Põhjakeskus).