Mis inspireeris Sind karjääri alguses muusikat tegema ja mis inspireerib Sind täna?

Alguses ammutasin inspiratsiooni kõikjalt, olin muusika tegemisest lihtsalt nii vaimustuses. Nüüd lähen rohkem süvitsi ja inspireerin palju live-muusikast, filmidest või lihtsatest emotsioonidest, kasvõi näiteks nostalgia tundest.

Sa oled Eestis mitu korda üles astunud. Mis on esimene asi, mis Sul Eestiga seoses meenub?

Ma olen Eestis nii mitu korda käinud, et raske on öelda, mis esimesena meenub. Aga kindlasti tuleb mulle Grindile mõeldes esimesena pähe klubi Hollywood - imeline klubi ja imelised promootorid.

Mis on parim põhimõte, mida elus jälgid?

Olge inimeste vastu lahked. Kellelegi ei meeldi suured egoistid.

Mis oli su esimene töö?

Portjee köögis aka kogu nõudepesu!

Kui saaksid valida endale ühe supervõime, siis mis see oleks?

Tahtsin väiksena alati ämblikult hammustada saada, lootes, et muutun siis Ämblikmeheks. Mulle meeldib mõte sellest, et näen asju
slow motion’is (ingl k. aegluubis – toim.).

Su perele öeldakse, et Sind on arreteeritud, aga neile ei öelda mille eest. Mis oleks nende esimene mõte?

Ilmselt midagi sõitmisega seotud. Mul on kiiruseületamise eest mõned trahvid.

Mis on kõige piinlikum asi, mida Sa eales kandnud oled?

Fred(Grafixi endine lavapartner Fred V – toim.) ja mina riietusime paar aastat tagasi ühel Halloweeni peol Donnie Darkoks ja Frank the Bunny’ks (jänes Frank Donny Darko filmist – toim.) ja arvasime siis päriselt, et see oli lahe.

Mängisite endise lavapartneri Fred V’ga koos tervelt kümnendi. Mida jääd teie dünaamilisest doest enim igatsema nüüd, kus mõlemad soolokarjäärile keskendute?

Ta on mulle kallis sõber. Jään igatsema temaga koos tuuritamist ja seda, kuidas teinetest kohutavate pohmellide korral aitasime.

Mis on Su plaanid selleks aastaks?

Suvel on palju uut muusikat tulemas.

Mida võib publik oodata Su homselt ülesastumiselt Grindi sünnipäeval?

Mängin palju enda uut muusikat, mis annab inimestele aimu, mis suunas ma muusikaga edasi liigun.

Grindi kaheksas sünnipäev toimub homme, 15. veebruaril algusega kell 22.00 Tallinnas, Kultuurikatlas. Sündmusel astuvad üles Metrik (UK), Macky Gee (UK), Grafix (UK), Grindi residendid MHKL & Jozels, Coverk x Byte ja Rumblebee x Modest Intentsions ning peosarja Bianca residendid. Piletid alates hinnaga 22 € on võimalik soetada Ticketeri piletimüügikeskkonnast. Lisainfo Facebookist.