Lisaks astuvad välisesinejaist üles sellised bändid nagu Tik n’ Tak, Dario G, Remu & Hurricanes ja Steel Pan Lovers. Eesti tippudest esinevad Caater, 2Quick Start, Smilers, Terminaator, Blind, Claire’s Birthday, No Big Silence, Psychoterror, Genialistid, Massix, Kala, Tanel Padar & Speed Free, Bläck Rokit Unplugged, Hannah, jt.

Beach Party Festival on Euroopa muusikafestivalide reas uus ja sellisena muude maade fännide hulgas suurt elevust tekitanud.
“Selle festivali teeb eriliseks Pühajärve kordumatu atmosfäär, see on kindlasti üks kaunimaid muusikaürituste toimumispaiku,” ütles Beach Party Festivali programmijuht Andreas Lukin. “Oleme seitsmel varasemal aastal saanud külalisesinejailt toimumispaiga ja publiku kohta vaid kiidusõnu, nüüd on hea võimalus seda unikaalset muusikapidu Euroopa noortega jagada.”

Beach Party Festivalil on sellel aastal neli lava ja üks väga suur telk. Esinemised Pea- ja Rannalava vahel on jaotatud nii, et muusika kõlaks festivaliplatsil katkematult. Kahele suuremale lisaks on õllelava, kus astuvad üles rahvalikuma muusika esinejad ning karaoke lava. Telgist saab festivali ajaks 2000 inimest mahutav tantsuklubi, kus astuvad üles Eesti klubimuusika paremad DJ-d. Laupäeva öösel toimub suurel festivaliplatsil traditsiooniline vahupidu kahe tippesinejaga.

Baltimaade suurimale muusikafestivalile on oodata rohkelt pidulisi Lätist, Leedust, Rootsist, Soomest ja mujalt Euroopast. Esmaspäevast algab internetis rahvusvaheline piletimüük aadressil www.beachparty.ee. Piletite vabamüük algab 30. aprillil.