Kõigil, kelle hinge on „raudmehe" muusika puudutanud, on võimalus tulla Tapperisse ja nautida esinejate superesitusi ning laulda ansamblitega võidu Grapsi „Raudmeest", „Valgust" ja teisi rokirahva mällu igaveseks talletunud lugusid.

„Loodame, et ka sel aastal peetakse vanameistrit sama agaralt meeles nagu eelnevatelgi," ütles ürituse üks korraldaja Margus Pilt ning lisas, et kontserdi toimumise asukohavahetuse otsus oli samuti tingitud sellest, et anda üritusele uut jõudu ja vaheldust.

Sel aastal astub õhtu jooksul lavale kaks eriprojekti. Spetsiaalselt selleks ürituseks taas kokku pandud GGB ridades astuvad lavale Erki Sepp, Jüri Roosa, Runno Tamra, My ning supervokaal Freddy Tomingas.

Teise spetsiaalprojektina saame nautida Viivika Viickbergi ja Tamur Marjasoo Band'i, kus trummidel Jaak Ahelik, klahvil Mati Vaarmann ja bassil Andrus Uuspõld.

Lisaks eelpool mainituile teevad laval oma kummarduse vanameistrile ka ansamblid Vanemõde, S.E.R.C, Revolver, C-Jam, Dunghill ning Louie Digman & Sõbrad.