Hiiu Folgi peakorraldaja Astrid Nõlvak jäi sündmusega väga rahule.
“Festival oli suurepärane, kuna õhustik oli hästi ühtehoidev ja avatud.
Tundsin, et nii muusikud, korraldajad kui külastajad olid ühes hingamises,” sõnas Nõlvak.

Festivali üheks meeleolukamaks sündmuseks kujunes Rootsi viiulimängija Daniel Wikslundi ja kitarristi Jonas Strandgardi kontsert Kärdla Villalaos. Kontsert kestis varaste hommikutundideni, sest rahvas keeldus lahkumast ning lõpuks astusid spontaansete etteastetega üles mitmed teisedki muusikud, kes kuulajatena kohale olid tulnud.

Reedel ja laupäeva toimus lõviosa kontsertidest Kassari Kiigeplatsil.
Festivali populaarseimaks kontserdiks kujunes Jaan Tätte ja Udupasuna ülesastumine reede õhtul. Ka muusikute endi jaoks oli tegu väga tähelepanuväärse hetkega, sest see oli nende viimane esinemine selles koosseisus.

Haldjalikke meeleolusid tõid Kassarisse muusikasaadikut Islandilt. Kahe naissolistiga bänd Ylja, kelle esituses kuuleb rauge tempoga ja kaunite meloodiatega lugusid, sobis Kassari põllulillede vahele mere äärde nagu valatult.

Hiiu Folk lõppes pühapäeval kirikukontserditega. Kontserdid toimusid seitsmes Hiiuma pühakojas ning festivalile panid punkti Helikristallide mõjusad helimaastikud Paluküla kirikus.

Festivali õnnestumisele aitas kaasa suurepärane ilm, mis andis võimaluse muusika kuulamine ühendada Hiiumaa avastamise ja näiteks Kassari rannamõnude nautimisega. Oma osa rahuliku ja sõbraliku meeleolu loomisel mängis kindlasti ka asjaolu, et Hiiu Folgi näol on tegemist suurima alkoholivaba kultuurisündmusega Eestis. “Nii on juba eos välistatud väga paljud probleemid, mis festivalide tegijaid tavaliselt kimbutavad,” märkis peakorraldaja ning tõi näiteks, et selgi aastal möödus festival ilma igasuguste rahurikkumisteta.