"A Little Love" autorid on Gevin Niglas, Frederik Küüts, Karl Killing, Frank Pintsaar, Ago Teppand ja Sander Mölder, kellest viimased kaks ka laulu produtsendid. Loo on miksinud Romet Pott ja masterdanud Vallo Kikas.

Karl Killingul sündis klaveril algne liin ja muusika, kuhu teised bändiliikmed hakkasid oma mõtteid peale laduma. Gevin laulis ühe rea ja see oli hea, Frank sidus peale teise ja Frederik kirjutas takka sõnugi. Karl klimberdas klaveril ja enne kui päike õhtusse veeres oli laul olemas. Poisid seisid vaikides toas üksteisele otsa vaadates. Ilma lausumatagi olid nad mõistnud, et siin just praegu sündis midagi erilist. Tol õhtul ei suutnud neist keegi und silmale saada, sest ärevus toimunust saatis neid terve öö. Päike oli alles idakaarest piiluma hakanud, kui juba pakiti asjad ja suunduti pealinna poole produtsendi otsinguile. Pooljuhus viis nad kokku Ago ja Sandri nimeliste produtsentidega, kes olid nõus lahkesti aitama ja edasine on juba ajalugu.

“Laul sündis bändilaagris ideid loopides. Pärast mitmete erinevate produtsentidega katsetades, pidasime Sandri ja Ago koostööd selle loo puhul parimaks. Tüübid on tõesti maailmatasemel ja see, et neid oma sõpradeks saame kutsuda ja koos muusikat teha, on suur au,” lausus Beyond Beyondi
kitarrist, laulja ja laululooja Frederik Küüts.