Jaak Linnas on muusikaga kokku puutunud juba kuuendast eluaastast. Hiljem on Jaak lõpetanud Paide Lastemuusikakooli ning Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias Ants Söödi juures koorijuhtimise. Erinevates kooslustes on Jaak mänginud klahvpille, löökriistu, kitarri ja bassi, samuti ei ole talle võõrad ei akordion ega ukulele.

Tänavu suvel avanes artistil võimalus musitseerida koos rahva poolt palavalt armastatud ansambi “Patune Pool” solisti Sünne Valtriga legendaarsel Intsikurmu laval, kui koos esitati pala “”Süda kui viibib”.

Produtsent Peeter Kaljuste kiitis Jaak Linnase vokaalseid võimeid ning lisas: “Jaaguga sain tuttavaks tänu Erich Kriegerile ning juba esimesest salvestusest sain aru, et tegemist on eriti musikaalse tegelasega, kellega ei pea tundide kaupa laulu salvestama, kõik toimib suurepäraselt!”.

Avaldatud lugu on Kaljustele endale erilise tähtsusega: “Lugu kuulub kindlasti siiani minu lemmikute hulka ja mul on hea meel, et just Jaak selle versiooniga esitamisega niivõrd suurepäraselt hakkama sai.”