Bändi koosseisu kuuluvad: Maria Valk, Kaia-Liisa Kesler, Linda Ellen Toom, Siret Tuula, Eesti otsib Superstaari saatest tuule tiibadesse saanud Hele-Mai Mängel ja Ketter Orav, kes on tuntuks saanud kui Eesti Laulu finalist Kea.

“Selliseid talente on patt vaid seitsme etenduse jaoks ühele lavale kokku panna. Seetõttu otsustasime poistebändi Beyond Beyondi liikme ja produtsendi Gevin Niglasega, et Eesti muusikamaastik vajaks hädasti just sellist säravat tüdrukutebändi,” sõnas Eesti Noorte Muusikaliteatri kunstiline juht Kaarel Orumägi tütarlastebändi teemat kommenteerides.

“Me veetsime üheskoos proovide käigus palju aega ja sellest tekkis tore sõprussuhe. Kuuldes, kui hästi me hääled kokku sobivad kujutaksin meie tüdrukutebändi ette kasvõi Eurovisioni laval,” sõnas bändi esilaulja Ketter Orav ja lisas, et tüdrukutebänd tuleb kindlasti kasuks ka tema soolokarjäärile.

Teine tüdrukutebändi lauljatar Kaia-Liisa Kesler on oma tähelendu lauljana suurtel lavadel oodanud Eesti Noorte Muusikaliteatris harjutades tervelt viis aastat. Kesleri arvates pole tüdrukutebände Eestis olnud just ülemäära palju, ning ei suuda leida põhjust, miks ei võiks tekkida uus. “Ma usun, et kui me paneme kokku kuus piltilusat ja kauni häälega tüdrukut, tuleb sellest kindlasti midagi võimsat. Me oleme kõik üles kasvanud muusika sees ja see on kindlasti midagi muud, kui niisama kokku klopsitud tüdrukutebänd.”

Lady’s Choice esimene singel kannab nime “Seisatub Aeg” mille on kirjutanud Kaarel Orumägi ja Kärt Anton ning produtseerinud Gevin Niglas ja Ross Linnamägi.

Tüdrukutebändi Lady’s Choice saab praegusel hetkel esinemas näha muusikal “SOFIA” raames Türi Kultuurikeskuses 22., 23., 24. Ja 25. Augustil.

Kuula nende esimest singlit allpool!